reede, 11. detsember 2009

Õhtu hingele



Küll on hea, et raamatukogus saab erinevate ürituste korral toolid-lauad-diivanid kiirelt ümber paigutada! Universaalruum! Alles see oli, kui valimiste ajal kolis mööbel tahapoole ja eespool pandi kokku valimiskabiinid. Koosolekute ajal jälle kolivad lauad nurka ja toolidest saab teha pikad read nagu teatris :) Ja igakuiste kohtumisõhtute ajal on meil pikk peolaud... Jääb ruumi ka erinevatele esinejatele.
Möödunud teisipäeval sai raamatukogust mõneteist minutiga kontserdiruum- Urge Naisselts kutsus kõiki vallaelanikke jõulukuisele õhtule. Tihti on meil keegi pühade puhul esinema kutsutud kas siis laulu või tantsuga. Aga- alati ei peagi kaugelt otsima. Vahel ei näe inimesed oma nina alla (mõtlen siinkohal muidugi ennast, olen paljuga omas majas nii harjunud et!) Nii tuli mullegi pähe, et meil on ju mitu-mitu tegutsevat ringi ja huvitavaid noori. Ja lähedal elab pisike tantsija..... Kus häda kõige suurem...
Õhtu täitsidki vaheldumisi laulja koos bändiga, isa-tütre pilliduo ning tantsuneiu.
Eks muutusi oli ka üleöö - bändi asemel pidid tulema algselt laulja ja pillimängijad akustiliste pillidega. Aga viirused niidavad inimesi kõige ootamatutel hetkedel. Selle asemel oli meil terve bänd! Võimendus oli täpselt parajaks timmitud ning laulja laulis vaikselt mikrisse. Tunda oli, et noored sobivad kokku mängima ja arvestavad üksteisega. Juhendaja Heini on mitu aastat noortega tublit tööd teinud. Ja muidugi on neil õnn õppida öirorahadega soetatud pillidel. No kellel ikka see mitu(kümmend) tuhat oma lapsele pilliostuks võtta on, ei teagi ju ette, kas tal see hoog varsti üle ei lähe...

Ka kitarri-kontrabassi duo oli nauditav ja uudne. Ega käbi kännust...jne :)
Eliise tantsude juures hämmastas imeosav painduvus! Tantsib ta juba vist 5-aastasest saadik. Tantsunumbrid mõtleb ise välja. Alati on tal esinedes kenad kostüümid ja kaunis soeng. Pere on väga soe ja toetav. (Oleks kõigil lastel sellised vanemad!)
Eliise oli meil ka päkapikuks ja jagas kinke, mis ise olime teinud ja tulles läbisegi suurde suhkrukotti poetanud. Salmi päkapikk ei küsinud. Seda enam oli tore, et neid kiputi lausa ise vabatahtlikult esitama.
Olen kindel, et võin kuulajate nimel esinejaid-organiseerijaid veel kord tänada- suur tänu Ege, Heini, Hanna, Kaie, Renell, Airi ja Eliise !!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar