esmaspäev, 19. detsember 2011

Keegi vilistab!

Nüüd ma tean, et lugemisnälg on samasuguselt suur ja liikumapanev jõud, kui tühja kõhu tunne. Järeldan seda sellest, et tänase jubedamalt tormise ja vihmase ilmaga käib uks kogu aeg kinnilahtikinnilahtikinnilahti... Ma vist ise küll kütaksin ahju ja lükkaksin laenutamisele mineku homsele.
Kõrvaltmajast tööle tulles ja üle tee postkastide juurde kiirustades olin vihmahoogudest minutiga jopevoodrini läbiligunenud.
Jääkülma põrandaga asusin ka võitlusse- ostsin nädalavahetusel jõulumüügilt suurte sokkide mõõtu soojad lambasussid. Täna harjutan neid uksekolina peale jalast loopima ja kingakestesse pugema. Muidu olen nagu kunagises "Kitsas kingas" Anu Lamp- et laua all, mida kaamera ei näita, olid lottis põlvedega paigatud uhutud dressipüksid ja üleval, kuni vööni, pidupluus ja kulinad. :)
Mulle meeldib mõelda, et olen siinkandis nn valla käepikendus ja pean väljanägemise mitte just pangatelleri, aga enam-vähem kontoriroti tasemel hoidma.
Kogu aeg võpatan mütsakate peale, mida ootamatud tuuleiilid vastu majaseinu ja aknaid põrgates teevad. Pideva kileda vilega hakkan juba harjuma. Samuti madala urinaga, mis ümber maja luusib. Kohati maja vabiseb, nagu oleks raudtee pikendus läbi küla tehtud. Panin raadio kõvemaks.: )
Kui siin sees nii valge ja normaalne poleks, siis võib-olla tekiks ebareaalne tunne. Masu alguses, mäletan, istusin tööarvuti taga kokku hoides üksikutel üksioleku hetkedel laualambi valgel. Täna ei sunniks seda tegema isegi mitte masud jms elukad.
Isegi pika ruumi tagumine, pimedam riiulitevaheline osa natuke hirmutab, mis mind ennast ka imestama paneb

Peaaegu iga külastaja küsib sel kuul pühadeaegsete kinnipäevade ja jõulupuhkuse kohta. Ei ole kunagi olnud ja ei tule ka sel aastal! Kinni on vaid kõigile punasel esmaspäeval, 26.12. ning reede, 23.-s on 3 tundi lühem. Sel aastal pole pühadega vedanud, aga vaatasin, et 2012 on jõulu ajal keset nädalat punaseid päevi rohkelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar