reede, 2. september 2011

Koolibussist

Eilsetest arvukatest küsijatest juba kirjutasin. Täna ollakse pahased, et buss enam kogu teed ei sõida. Riia maantee kesklinna lähedastesse gümnaasiumidesse enam selle bussiga igatahes ei saa. On ka põhikooliealisi lapsi, kes koolibussile mitu kilomeetrit peavad tulema.

Eile hilisõhtul kuulsin, et valla kodukal on mingi info. Süda valutas ja täna tulin juba hommikul seitsmest raamatukokku bussigraafikut ja -marsruuti välja printima. Esimesed bussiootajad olidki juba veerandist maja juures ootamas. Buss aga peatub nüüd Urgel 7.48.
Kõige rohkem võidavad Sindi koolis käijad. Nemad jõudsid eelmisel kahel aastal kooli juba 45-50 minutit enne esimest tundi. Nüüd on kohale jõudmise aeg täpselt paras.
Igasuguste muutustega on alati nii, et keegi võidab, keegi kaotab. Arvestama peab enamust- kõige rohkem endise Taali kooli õppuritest käibki Sindis koolis.

!!! KOOLIBUSSI SÕIDUGRAAFIKU JA -AJAD LEIAD SIIT !!!


Neljapäev, 8. september:
Nii, ja nüüd lisan mitu päeva hiljem siia jutule juurde, et Sindi kooli sõitvad lapsed on mures, et jõuavad kooli liiga hilja, nii natuke enne tunnikella. Aga vaja on ju riietehoius toimetada ja veel klassi jõuda. Lapsed palusid mul valda edasi öelda, et vähemalt 10 minutit varem oleks buss Urgel, isegi 15, kui talve ja libeda peale mõtelda, siis pidavat buss libedaga ja ojamäel tihti hädas olema.
Olen nüüd valda helistanud ja selle ka edasi öelnud. Kuuldavasti on ka osad lapsevanemad sinna oma ettepanekuid teatanud, nii et võibolla leitakse kõiki rahuldav marsruut ja ajad. Kui midagi muutub, siis info läheb kindlasti valla kodulehele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar