neljapäev, 1. september 2011

Ei võetudki päriselt vähemaks, hoopis tagasi pandi!

Suvel olin autotuna mitu korda Sindis bussi oodates (väljatrükitud sõiduplaan näpus) maruvihane, näost punane ja ülekuumenenud. Kiiruga mitu kilomeetrit bussile tõtatud, kuhugi täpselt jõuda plaanitud ja siis lihtsalt seisa järgmise bussini päikese all ja pabista hilinemise pärast! Võibolla oli mul jäänud lehelugemine lünklikuks ja uudis bussiliinide vähendamise kohta märkamata.
Just eile õhtul ütlesin bussiaegu uurivale järeltulijale, et ära sa seda bussifirma kodulehte väga usalda.
Täna loen, et mahavõetud liinid on õppeperioodil jälle käigus. VT
Nr 40 sõiduplaani leiab siit
Olen seda ka paar korda tööl koridori stendile pannud, kuid sealt on tavaks muudelgi olulistel paberitel minema jalutada. Soovijatele võin välja printida, tuleb kahele lehele - 13 senti üks lehepool, kokku 26 senti. Või paljundada - 6 senti üks lk., kokku 13 senti.

*******************************************

"Sajad ja tuhanded" käivad täna üle ukse küsimas kas üldse ja mis kell homme koolibuss sõidab.
Ei oska minagi neile vastata. Niipalju arvan, et ju ta ikka jälle sõidab, sest täna hommikul poole 8 paiku vuras suur buss külast läbi. Mis ta muu, kui koolibuss, oli. Peatuda polnud mõtet, kuna lapsi ootamas ju polnud. Ükski aktus ei alga kell 8 hommikul! 1.septembril on küll mõttetu buss sõitma panna. Samuti vurab see pool- või päris tühjana iga veerandi viimasel, kah aktuse, päeval. Aga palun vabandust- mis ma vanamoor siin pobisen! ÜLIHEA, et see üldse käiku on pandud! Ilmad on meil ju pool kooliajast sopased ja niisked, lapsed hommikuti unised ja tähelepanu autoteel nõrk. Mu vanemad lapsed vahel meenutavad, kuidas nad läbimärjana kooli ja tagasi vantsisid. No tõsi- nemad ju käisid vanemates klassides mujal, mitte kodukoolis, kuhu ka heal vanal ajal viis koolibuss.
Nii et kõik on tegelikult hästi, jätkub ja toimib!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar