reede, 1. veebruar 2013

Hea uudis!

Olen aastaid olnud hädas siitkandi analoogjaama all oleva töötelefoniga- küll kaob pärast paari sõna helistaja hääl või siis kostab nii, nagu oleks talle rätt suhu topitud või on hääl nagu robotil. Väga sageli, võibolla lausa iga kolmas ei võta mu kõnet üldse vastu, kuna analoogtelefoni numbrit ju mobiilile helistades ei näe. Ei taha uskuda, et kõik lugejad või ametnikud on pidevalt oma mobiilidest nii kaugel, et helinat ei kuule ja kõnet vastu ei võtta ei saa. 
Inimesed on põhjusega ettevaatlikud- aeg-ajalt räägitakse meedias tundmatutest numbritest, millele tagasi helistades maksad oma kuupalga.
Oleme üks väheseid, kui mitte ainumas analoogtelefonijaamaga piirkond Pärnumaal. Teised on ammuammuammu digijaamadele üle läinud.
Nii 7-5 aastat tagasi oli siia vaja uut telefoniaparaati. Ostsin siis poest ühe, mis ei hakanud üldse töölegi, kuna oli mõeldud digijaamale. Esialgu vahetati poes aparaat teise sama mudeli vastu ja siis kolmanda vastu, kõik need streikisid. Suure nõudmise peale sain lõpuks ühe vanamoodsama aparaadi, mis siinse jaamaga lõpuks haakus.
Raske on niimoodi ka mitmesuguste firmade-ametimeestega suhelda. Asi muutub kohe, kui kasutan isiklikku mobiili- kõned võetakse silmapilk vastu ja vajalikud asjad on aetud. Olen muidu väga väike helistaja, vahel ei tule kolme-eurose paketi arvegi kuu jooksul täis. Enamus asju saab korda  meili teel, kuna siis jääb suheldavale ka minu küsimistest, soovidest, kokkulepetest jälg maha. Jutt võib ununeda (seda tean omast käest). 
Kui remondi ajal isiklik arve tavapärasest kolm korda suurem tuli, julgesin vallamajas oma muret kurta. Tulemuseks on just natuke aega tagasi vallavanema toodud mobiiltelefon uue numbriga, mis jääbki edaspidi  raamatukoguga kontaktivõtmise telefoninumbriks.
Suur tänu vastutulelikkuse eest vallamaja rahvale!
Just taipasin, et lõpuks on täitunud kauane unistus- saan nüüd telefoniga "riiulisse" minna ja ei pea raamatut küsivat inimest enam ootele jätma.
See number on:
5866 6294

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar