laupäev, 13. august 2016

Kleepekas

Ursula Poznanski "Erebos", Tiritamm 2014, 446 lehekülge, ilmumist on toetanud Eesti Kultuurkapital
Assajutt, kus oli alles köitev raamat!!! Sobib lugemiseks nii lastele, noortele kui täiskasvanutele. Apollo raamatututvustuses on küll 14+, aga usun, et isegi 12-aastastele võib juba soovitada. Sisukirjelduse leiab sealtsamast ja andeks, et ma sama teiste sõnadega siia kirja ei pane! Raamatukaanel olev napp info ei suuda kahjuks küll kedagi lugema meelitada, olen ennegi sama raamatut riiulist välja võtnud ja jälle tagasi pressinud.
Tähelepanu lapsevanemad- selle raamatuga saab kohe surmkindlalt lugema meelitada kõik arvutinohikust mittelugevad teismelised! Nii et kui mõni selline teil kodus istub ja klahve klõbistab, siis öelge, et see raamat on nagu põnev arvutimäng. Ja seda see ka on!
10 a tagasi vaid paari mängu mänginuna- Tomb Rideris ennast osava saleda Lara Croftina tundes ja teises Chicago tänavatel lõbusalt mittehäviva autoga kihutades oli praegu mulle, poolesajavanusele peagi viiekordsele asjalikule vanaemale selline raamatutegelastest arvutimängu sisseelajatele kaasaelamine täiesti kinnikleepiv. Teismeliste vanematena olin tige, kui sööma ei tuldud ja koolipäevade eel öösel arvuti taga kõveras istuti. Nüüd tegin ise sama- lugesin paksu raamatu ööpäevaga läbi ja vahepeal lausa sundisin ennast vajalikke asju ajama.
Usun, et keegi ei kahetse, kui selle raamatu läbi loeb. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar