reede, 1. juuni 2012

Kohtume homme!

Homme on kena üritus- Sauga valla suvepäev. Loodame, et keegi taipas ilmataadile meelehead viia. Kui ta seal kooki mugib, ehk siis leebub ja saadab külmad vihmapilved naabervalda või pealinna. :D


Just said lõplikult vormistatud ja välja trükitud homsed laste mälumängu küsimused. Võiks arvata, et mis see siis ära ei ole- ise raamatute keskel, muudkui otsi nendest midagi kokku ja küsi. Nii võis olla vanasti, kui tarku raamatuid ja lastel infot vähe oli. Nüüd tahaks ju teha ikka nii, et küsijal ja vastajal ka huvitav ning tarkuse teadasaamisestki edaspidi kasu oleks. Tore on neid küsimusi otsida, omalgi põnev. Olen jäänud enamasti ikka raamatute juurde, kust saab jutule õigeid pilte juurde ja võib vastuse usutavuses ka kindel olla. Koostame Sauga-Piiaga alati mõlemad 5 küsimust, et võrdsus valitseks ja omavahel riidu ei tekiks (nali!). Lisaküsimusega on kord nii- kord naa, kummal midagi pauhti pähe tuleb, see teisele pakub.
See "alati" tähendab tegelikult alles neljandat korda. Alustatud sai möödunud aasta oktoobris. Siiamaaani lapsed ja noored minema pole hiilinud. :) Ju nad ka tahavad end proovile panna ja juhuslikult kokkupandud võistkonnakaaslased on iga kord erinevad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar