kolmapäev, 11. jaanuar 2012

Vihmase päeva mõtted

Alates 1. jaanuarist on Urge raamatukogul (omanimeline) konto ka Facebookis. Lühiinfot on sinna igapäevaselt mõne lausega kergem lisada ja huvilisel leida. Blogi on jäänud kuidagi rohkem tagantjärele sündmuste kajastajaks ja needki on siin oktoobrist saati pooleli. Kirjutamiseks peab olema parajasti tuju, et "jutt ja sulg voolaksid". Niisama tuima juttu ei tahaks isegi lugeda. Eks siis pea ootama, kui aruandeperiood möödas ja mõistus jälle millestki meeldivast elektrit saab.
Aasta lõpus oli külastatavus väga tihe ja raamatukogus viibimise aeg paljudel pikem. Jututeema kõigil murelik- kas uuel aastal enam saabki rohkemmeeldinud ajakirju ja raamatuid lugeda. Mina vastata ei osanud.
Endiselt meeldib inimestele, et eesti kirjandus nüüd kohe kõige ees on.
Paljud ütlevad, et on nüüd poodides sirvinud Akadeemiat jm kultuuriväljaandeid ja lubavad neid küll mitte siit laenutama hakata, et "Rasked. Need pole minu jaoks.".
Kohustuslikku nimekirja keegi näinud veel pole. Usun, et vähemalt pooled, kui mitte rohkemad, on siin olemas. Ja mida pole, eks need saavad siis ostetud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar