reede, 6. august 2010

Plekimaja rõõmud

Kui teil on plaan jääda raamatukokku kauemaks kui 5 minutit, soovitan lehviku kaasa võtta. Muidugi võib käia ka end veega värskendamas. Hoolimata sellest, et ainukesed kaks lahtikäivat akent (seitsmest) ja uks on pärani, näitab kraadiklaas pidevalt nii 30*C ja üle. Plekist "konservikarp" on talletanud kogu juulikuu soojuse.
Tegelikult peaksin õnnelik olema ja lootma, et see soojus veel kaua-kaua müürides püsiks, kuna siis pole vaja sügisel juba septembris radikaid sisse lülitada ja saab natukegi kusagilt kokku hoida.
Aga rääkige sellest mulle praegu, kus iga samm liikumatut kuuma õhku ahmima ajab! ;(((
Naljakas mõelda- talvisel perioodil ajan kõik kaasasolevad kampsikud üksteise järel jahedusest selga ja tuju kohe tõuseb, kui päike oma tiiruga siiapoole maja jõuab ning siin kolmveerand tööpäeva püsib...
Poed muide on praegu laua- ja põrandaventilaatoritest tühjaks ostetud, mind nähes raputavad müüjad juba pead, nii tihti olen otsimas käinud...
Isegi raamatud ja ajakirjad jäävad naks ja naks laua külge kinni... ;(

Ikka see inimene pole rahul!!! Anna talle tõelist talve ja kaunist lund- ei, vingub! Anna sooja, nagu paradiisisaartel, jälle viriseb! :)))

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar