teisipäev, 27. august 2013

Tumeroheliselt...

Lugesin kevadsuviseid volikogu  istungite protokolle, sain teada külade uudiseid ja ka ühe ehmatuse. Jurva vald Soomes, kunagine sõprusvald, on ühinenud endast suuremaga ning sealne puutöökool, raamatukogu, ... on suletud. Sealses põhikoolis käisid Taali kooli lapsed külas ja nädala tundides õppimaski.  Ka üks minu lastest, kiitis väga sealset elu ja kooli. Edaspidi lugesin nendest kirjutatut huviga. Sellekandi kuulsat puutööd mainiti seoses siitpooltrahva külaskäikudega vist isegi maakonnalehes. Nüüd on seal arvatavasti tühjad majad.
Loeme-kuuleme Eestis muudkui "ühineda" ja "liituda". Kindlasti on siis külades praegu veel elusolevad asutused need, mille kallale minnakse kõige esmalt raha kokkuhoiu plaanidega. Kauaks siis pisemates kohtades raamatukogusidki ... Linn ju tõmbekeskus!
Head ikka ka- midagi hakatakse toetusrahadega korrastama Pulli asulapaigas ja Tammistesse plaanitakse põnevat lumeparki ... 
Lugege ka neid protokolle! Siiani on paberkandjal olevate lehitsemise huvi raamatukogus leige olnud. Kas valla kodulehel uudistamas ikka käiakse?
Pealkirja postitusele panna ei osanudki, aga valitav värv oli juba kirjutama hakates selge- sobib vaid tumeroheline. :D

1 kommentaar:

  1. Ega ikka ei käida küll, kodulehe statistika näitab, et peamiselt vaadatakse teateid-uudiseid või otsitakse infot bussiliikluse kohta.

    VastaKustuta